Avto Triglav d.o.o., Ljubljana 
Dunajska cesta 122, 1000 Ljubljana

T: +386 (0)1 588 34 00
F: +386 (0)1 588 34 04
E:
info@avto-triglav.si


 

AVTO TRIGLAV PSC Ljubljana
Dunajska cesta 122, 1000 Ljubljana

Prodaja: (01) 588 34 44
Servis: (01) 588 34 56
Nadomestni deli: (01) 588 34 54
psc.avto-triglav.si/PSCLjubljana


 

AVTO TRIGLAV PSC Maribor
Ptujska cesta 132, 2000 Maribor

Prodaja: (02) 460 01 60
Servis: (02) 460 01 68
Nadomestni deli: (02) 460 01 69
psc.avto-triglav.si/PSCMaribor


 

AVTO TRIGLAV PSC Celje
Arclin 100, 3211 Škofja vas

Prodaja: (03) 780 68 53
psc.avto-triglav.si/PSCCelje


 

AVTO TRIGLAV PE Dobrovnik
Dobrovnik 6c, 9223 Dobrovnik

Prodaja: (02) 579 90 33
psc.avto-triglav.si/PEDobrovnik/

Na povezavi si lahko ogledate in natisnete priročnik o varčni porabi goriva in emisijah CO2 za nova osebna vozila našega prodajnega programa.

PRENESITE Seznam modelov novih osebnih avtomobilov, ki so naprodaj v Republiki Sloveniji, s podatki o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka.

PRENESITE Seznam 10 najvarčnejših modelov novih osebnih avtomobilov, ki so v tekočem letu naprodaj na ozemlju Republike Slovenije.


Avto Triglav omogoča zadnjemu lastniku vozila brezplačno oddajo vozila v razgradnjo na pooblaščena zbirna mesta. V Sloveniji je sistem razgradnje izrabljenih vozil urejen v okviru skupnega načrta za ravnanje z izrabljenimi vozili, katerega nosilec je družba EKOMOBIL d.o.o., ki je edina v Sloveniji, ki ima vsa pooblastila Avto Triglav d.o.o., za zbiranje, prevzemanje, obdelavo in odstranjevanje izrabljenih vozil na okolju prijazen način.

Družba Avto Triglav d.o.o., Ljubljana, hčerinska družba poslovnega sistema ACH d.d., je zastopnik in distributer osebnih vozil Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Jeep, Ferrari in Maserati ter lahkih dostavnih vozil Fiat Professional.

Na slovenskem trgu avtomobilov je prisotna od leta 1996. Lahko se pohvali z dobro dinamiko prodaje, saj skupaj s 85 zaposlenimi ter pooblaščeno prodajno in servisno mrežo, dosegajo visoko mesto med desetimi glavnimi akterji na slovenskem trgu avtomobilov.

Pooblaščena prodajno servisna mreža Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Jeep in Abarth šteje skupaj 14 pooblaščenih prodajalcev in 19 pooblaščenih serviserjev, ki so razpršeni po vsej Sloveniji. Tako Avto Triglav d.o.o., Ljubljana, kot vsi njegovi pooblaščeni prodajalci in serviserji delujejo v skladu z zahtevami, standardi in tradicionalnimi vrednotami skupine Fiat.

Avto Triglav d.o.o., Ljubljana je leta 2004 s Ferrarijem in Maseratijem podpisal pogodbo o zastopanju blagovnih znamk, ki v svetu avtomobilizma pomenita presežek. Ustanovi se prodajno servisni center AC-Maranello auto, ki v okviru Avta Triglav d.o.o., Ljubljana skrbi za prodajo in servisne storitve Ferrarija in Maseratija. To je bilo veliko priznanje Fiat Group S.p.A. Avtu Triglav d.o.o., Ljubljana za zastopanje ostalih blagovnih znamk in zaupanje, da bo tudi zastopanje vrhunskih blagovnih znamk potekalo na najvišji ravni.

V letu 2011 se je prodajnemu porgramu pridružila legendarna znamka Jeep. Oblikovanje, uporabnost, kakovost izdelave in najvišja zmogljivost v razredu so štirje stebri DNK blagovne znamke Jeep. In na tem slonijo štiri črke besede »Jeep«. Besede, ki je prišla v leksikone po vsem svetu za opisovanje okretnih terenskih vozil s štirikolesnim pogonom, katerih razpoznavna znaka sta rešetka hladilnika s sedmimi režami in trapezastimi blatniki. Štiri črke, ki pomenijo vodilni položaj pri štirikolesnem pogonu in zagotavljajo, da se boste lahko kakršne koli avanture lotili povsem samozavestni.
Ob prevzemu zastopstva znamke Jeep je Avto Triglav vzpostavil tudi mrežo pooblaščenih serviserjev, ki lahko ponudijo izvajanje servisnih storitev na najvišjem nivoju. Kakovostne servisne storitve pa nudijo tudi strankam znamk Chrysler in Dodge.