Avto Triglav d.o.o., Ljubljana 
Dunajska cesta 122, 1000 Ljubljana

T: +386 (0)1 588 34 00
F: +386 (0)1 588 34 04
E:
info@avto-triglav.si


 

AVTO TRIGLAV PSC Ljubljana
Dunajska cesta 122, 1000 Ljubljana

Prodaja: (01) 588 34 44
Servis: (01) 588 34 56
Nadomestni deli: (01) 588 34 54
psc.avto-triglav.si/PSCLjubljana


 

AVTO TRIGLAV PSC Maribor
Ptujska cesta 132, 2000 Maribor

Prodaja: (02) 460 01 60
Servis: (02) 460 01 68
Nadomestni deli: (02) 460 01 69
psc.avto-triglav.si/PSCMaribor


 

AVTO TRIGLAV PSC Celje
Arclin 100, 3211 Škofja vas

Prodaja: (03) 780 68 53
psc.avto-triglav.si/PSCCelje


 

AVTO TRIGLAV PE Dobrovnik
Dobrovnik 6c, 9223 Dobrovnik

Prodaja: (02) 579 90 33
psc.avto-triglav.si/PEDobrovnik/

Na povezavi si lahko ogledate in natisnete priročnik o varčni porabi goriva in emisijah CO2 za nova osebna vozila našega prodajnega programa.

PRENESITE Seznam modelov novih osebnih avtomobilov, ki so naprodaj v Republiki Sloveniji, s podatki o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka.

PRENESITE Seznam 10 najvarčnejših modelov novih osebnih avtomobilov, ki so v tekočem letu naprodaj na ozemlju Republike Slovenije.


Avto Triglav omogoča zadnjemu lastniku vozila brezplačno oddajo vozila v razgradnjo na pooblaščena zbirna mesta. V Sloveniji je sistem razgradnje izrabljenih vozil urejen v okviru skupnega načrta za ravnanje z izrabljenimi vozili, katerega nosilec je družba EKOMOBIL d.o.o., ki je edina v Sloveniji, ki ima vsa pooblastila Avto Triglav d.o.o., za zbiranje, prevzemanje, obdelavo in odstranjevanje izrabljenih vozil na okolju prijazen način.

Fiat

Fiatova tradicija je stara že več kot 100 let; od skromnih začetkov pa do danes, ko so fiatovi avtomobili postali sinonim za kakovost in trajnost. Fiatov logotip tako ni zgolj znak, za avtomobile s tekočih trakov, temveč sinonim za vse kar predstavljajo: dediščina in tradicija.

Fiat verjame v nastajanje idej in njihovo realizacijo; v nove rešitve za večjo varnost in tehnološko dovršenost avtomobilov. Verjame v avtomobile, ki se prilagajajo posameznikovim vsakodnevnim potrebam in mu lajšajo življenje.

Več na spletnem mestu www.fiat.si.


 

Lancia

Diskretna eleganca, klasičnost, strast, moč, udobje, gosposkost; lastnosti, ki letošnje leto točno 100 let odlikujejo avtomobile znamke Lancia.

Z uspešnim povezovanjem inovacij, ki ne sledijo modnim trendom, temveč so vedno izven časovnih omejitev, in tradicije je Lancia odkrila popolnoma nezamenljiv in enoten design s katerim časti preteklost, a je obenem brezčasna.

Več na spletnem mestu www.lancia.si.


 

Alfa Romeo

Alfe Romeo odlikujejo originalnost, efektivnost, tehnična dovršenost, športen design in še bolj športno srce. V filmih in knjigah predstavljajo alfini avtomobili statusni simbol, objekte poželenja, podobo lepote in italjanskega ekspresionizma.

V Centro Stile Alfe Romeo izumljajo nove oblike, nove avtomobile, ki s svojim izgledom in dovršenostjo prinašajo optimističen pogled na prihodnost avtomobilske industrije.

Več na spletnem mestu www.alfaromeo.si.


 

Jeep

Blagovna znamka Jeep gradi na dveh osnovnih vrednotah: svobodi in verodostojnosti. Svobodi kot stanju duha in posameznikove odločenosti slediti instinktom s samozavestjo, da se bo lahko, zahvaljujoč izjemnim terenskim zmogljivostim, z užitkom prepustil sleherni avanturi.

Več na spletnem mestu www.jeep.si.


 

Chrysler

Avto Triglav zagotavlja v okviru svoje pooblaščene servisne mreže servisiranje in vzdrževanje vozil Chrysler.

Več na spletnem mestu www.chrysler.si.


 

Dodge

Avto Triglav zagotavlja v okviru svoje pooblaščene servisne mreže servisiranje in vzdrževanje vozil Dodge.

Več na spletnem mestu www.dodge.si.